Samson informatika
Novosti Naša ponuda Korisnieka podrška O nama Referentna lista Kontakt Karijera
 

Poduzeće Samson informatika osnovano je 1993. godine u Zagrebu. Poslovanje poduzeća prvenstveno je usmjereno je na razvoj softverskih rješenja koja imaju svoju primjenu u raznim gospodarskim granama a sa posebnim naglaskom na medicinu i zdravstvo.

Jedan od naših uspješnih softverskih proizvoda je Fitis - program za vođenje ljekarničkog poslovanja koji je potvrdu  svoje kvalitete dobio u praksi, u svakodnevnom radu ga koristi preko 120 ljekarni i zdravstvenih ustanova sa više ljekarni širom Hrvatske što ukupno čini više stotina ljekarničkih radnih mjesta. Od ostalih softverskih rješenja  sa primjenom na području zdravstva izdvajaju se  aplikacije za informatizaciju biokemijskog - Klinlab i mikrobiološkog laboratorija - Milab koje su uspješno implementirane u Kliničkoj bolnici 'Sestre milosrdnice' i u Kliničkoj bolnici Dubrava u Zagrebu, te aplikacija za informatičko praćenje poslovanja liječničkih ordinacija (Zis).

Osim toga razvijene su aplikacije za vođenje cjelokupnog knjigovodstvenog poslovanja (Sigma), vođenje kadrovske evidencije i obračuna plaća (Siopa), vođenje Dioničke knjige, vođenje carinskog poslovanja itd.

Danas je Samson informatika uspješno i stabilno poduzeće sa desetak stalno zaposlenih djelatnika. Početkom godine 2001 Samson informatika stiče status Microsoft Certified Partner, što jasno ukazuje na našu orijentaciju u korištenju modernih alata i najnovijih tehnologija u izradi naših aplikacija kao što su alati u sklopu Microsoft Visual Studio razvojnog alata, MS SQL Server profesionalna relacijska baza podataka te kao podloga operativni sustav MS Windows.

U našem radu uvijek smo posebnu pažnju pridavali odnosu prema našim korisnicima, a za sve naše aplikacije pružamo pravovremenu, kvalitetnu i stručnu podršku, jer naši ciljevi su uspostavljanju dugogodišnje i uspješne poslovne suradnje.

 

Povratak na glavnu stranicu